Het laatste nieuws van Zee&Meer en Dolphins

De mooiste wrakken van Curaçao

De mooiste wrakken van Curaçao In de wateren rond Curaçao zijn verschillende wrakken te vinden, waarvan een aantal bijzondere. Zo vind je hier op twee verschillende locaties niet de wrakken van schepen, maar van auto’s! Wij zetten vijf bijzondere wrakken voor je op een rij.

Snorkelvinnen kopen

Snorkelvinnen kopen Om ontspannen te kunnen snorkelen zijn vinnen eigenlijk onmisbaar. Daarnaast maken vinnen het snorkelen een stuk veiliger, omdat je op deze manier sneller, stabieler en makkelijker kunt zwemmen. Vinnen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten. Zo bestaan er de gesloten hiel vinnen en de open hiel vinnen.
We zetten de verschillen en overeenkomsten voor je op een rij!

2018: Het jaar van het paard

2018: Het jaar van het paard Volgens de Chinese jaartelling is 2018 het jaar van de hond, maar in Zeeland kunnen we zonder twijfel spreken van het jaar van het paard. Nog niet eerder werden zoveel verschillende zeepaardjes op verschillende locaties en gedurende een lange periode gezien.
Van april tot en met december waren er bij de Zeelandbrug zeepaardjes te vinden en al snel kwamen ook van andere duikplaatsen in de Oosterschelde meldingen van zeepaardjes. Sommige zeepaardjes bleven langere tijd op een duidelijk herkenbare plaats zitten, waardoor ze een ware attractie werden.

← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen