Duikgidsen over Zeeland, Bonaire en Curaçao.

Alle informatie over de duikplaatsen op Bonaire of Curaçao of in Zeeland op een rijtje!
In de duikgids vindt u alle informatie over de verschillende duikplaatsen met voor iedere duikstek een uitgebreide omschrijving, informatie over de directe omgeving en eventueel aanwezige voorzieningen, routebeschrijving en onderwaterkaart.

De duikgids Bonaire en duikgids Curaçao zijn verkrijgbaar in de Nederlandse en Engelse taal. De duikgids Zeeland is verkrijgbaar in het Nederlands en in het Duits.

De duikgids Zeeland beschrijft bijna 100 duikplaatsen Zeeland, waaronder in het Grevelingenmeer, de Oosterschelde, Westerschelde, het Veerse Meer en de Noordzee.

In de duikgids Bonaire vind je zelfs meer dan 100 duikplaatsbeschrijvingen, zowel voor kantduiken als bootduiken. Uiteraard komen ook de duikplaatsen van Klein Bonaire en de ruige oostkust van Bonaire uitgebreid aan bod.

In de duikgids Curaçao zijn 85 duikplaatsen Curaçao omschreven, zowel duikplaatsen die vanaf de kant bereikbaar zijn, als de bootduikplaatsen.

Iedere duikgids is voorzien van een duidelijke overzichtskaart waarop alle duikplaatsen aangegeven staan en geïllustreerd met schitterende foto's van onderwaterfotografen uit binnen- en buitenland.

Ben je op zoek naar meer informatie over jouw duikbestemming? Of wil je je vast voorbereiden op je vakantie? Dan vind je alles wat je zoekt in één van de duikgidsen van Marloes Otten.

← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen