Drijvende dieren voor in de vijver

Drijvende dieren voor in de vijver

Ben je op zoek naar een leuk idee voor de vijver? Met deze drijvende dieren personaliseer jij je vijver! Haal een stukje Zeeland in huis met een zeehond of meeuw, of kies voor een van de verschillende drijvende porseleinen visjes, van Nemo tot koikarper.

De drijvende zeehondenkop is al jaren een bestseller in zowel de winkel als de webshop. Het is dan ook een schattig zeehondenkopje. Als het in de vijver drijft, lijkt het net of er een zeehond net boven water uitkijkt. Succes gegarandeerd!

Nieuw in de collectie is de drijvende meeuw. Deze 20 cm grote meeuw van polystone drijft rustig rond in de vijver. Leuk om een stukje vakantiesfeer of beachvibes mee naar de eigen tuin te nemen.

 

Deze twee bestsellers vind je ook in onze webshop. In de winkel vind je echter een steeds wisselende collectie met nog veel meer drijvende dieren. Zo zijn er bijvoorbeeld drijvende visjes van porselein. Deze vissen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. De koikarpers zijn verkrijgbaar in drie kleuren en twee maten. Zoek je een meer tropisch toevoeging voor je tuin? Kies dan de kleine tropische visjes, zoals een vrolijke nemo of een rode of blauwe vis. Een grappige toevoeging voor de vijver is bijvoorbeeld ook een drijvende dikke dame in een zwemband, of een meeuw met kapiteinspet. 

 

Heb je geen vijver in de tuin? Een grote teil of bak is ook heel  geschikt om een beetje sfeer op het terras of balkon te brengen. Plaats hierin wat schelpen of stenen op de bodem, voeg er misschien zelfs wat echte waterplanten aan toe. In combinatie met een vrolijk drijvend dier creëerje snel een zomers sfeertje.

 

We zijn heel benieuwd naar jouw vijver of waterbak! Deel je je foto's van jouw drijvende dierentuin met ons?

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen