Beach serie servetten en mokken van PPD

Beach serie servetten en mokken van PPD

De populaire beach serie van PPD is nu ook in onze webshop verkrijgbaar! De leuke bekers en papieren servetten zorgen direct voor een feestelijke sfeer bij iedere BBQ, tuinfeest of strandfeest.

 

De papieren servetten van PPD zijn verpakt per 20 stuks en zijn gemaakt van gerecycled en chloorvrij gebleekt papier. Kenmerkend voor PPD zijn de intense kleuren, die zeker deze beach serie supervrolijk maken!

 

De servetten zijn in diverse prints verkrijgbaar, vaak in de kleurstelling lichtblauw met wit en geel. De servetten zijn 33 bij 33 cm groot.

 

Ook heeft PPD met dezelfde prints jumbo mokken van porselein en emaille bekers in het assortiment. De jumbo mokken hebben een inhoud van 0,35L, net iets groter dan de gewone bekers. Dat scheelt een keer op en neer lopen om bij te vullen dus! Deze grote mokken worden standaard geleverd in een bijpassend kartonnen doosje, waardoor het direct een feestelijk cadeautje is.

 

Geen stranddagen of tuinfeest in het vooruitzicht? Met deze mok op je bureau haal je toch een beetje zomersfeer naar binnen en dat werkt toch prettiger!

 

Je vind je nieuwe produkten van PPD in de webshop in By the sea.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen