Nostalgische email mokken

Nostalgische email mokken

Las jij ook email? Helaas is dat de echte spelling! We bedoelen natuurlijk emaille, maar dat is niet juist. Maar nu weet je wel wat we bedoelen! Het Spaanse merk Batela heeft weer prachtige email mokjes in verschillende kleuren, prints en maten toegevoegd aan de collectie.

De email mokken zijn verkrijgbaar in twee maten. De grote maat is 8 cm hoog en heeft een doorsnede van 8 cm. Een ideale maat voor een lekker kop koffie of thee.

Heel populair zijn de kleine email mokjes van 5x5 cm. Vijf cm hoog en met een doorsnede van 5 cm. Een schattig klein mokje in een stoer materiaal en met een stoere nautische print. De perfecte maat voor een espresso of later op de dag voor een borrel.

Deze duurzame mokken zijn zeer geschikt voor op de camping, boot of onderweg. Maar natuurlijk staan ze ook hartstikke leuk thuis in de keuken.

Verkrijgbaar in het rood met een anker print, in het geel met 'take care of the sea', in het blauw met een octopus of sardines, of in het wit met een vuurtoren of walvis. Keuze genoeg dus! De meeste van deze bekers zijn ook te bestellen in onze webshop. Maar zoals altijd geld, dat de collectie en dus de keuze in de winkel groter is!

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen