Over Zee&Meer

 

De mooiste decoratie voor uw interieur

In Zeeland vindt u al meer dan 10 jaar de winkels van Zee&Meer en Dolphins. Met een unieke collectie woningdecoratie, cadeaus en vrijetijdskleding is er voor ieder wat wils, altijd in een frisse en sportieve eigen stijl.

Om de sfeer van het wonen in Zeeland, het leven aan het water en strand met u te delen, halen we van een grote diversiteit aan merken de leukste en mooiste producten van over de hele wereld. Zoveel mogelijk natuurlijke materialen, eerlijk geproduceerd en van goede kwaliteit.

In onze webshop treft u een deel van onze collectie aan. Uiteraard bent u van harte welkom om een kijkje te komen nemen in een van onze winkels voor de gehele collectie. Neem lekker de tijd om eens rustig rond te snuffelen en vraag ons team om advies als u ergens naar op zoek bent. We vinden het heerlijk om met u mee te denken!


Contact

Dolphins
Markt 24
4318 AH Brouwershaven
0111-695105
[email protected]

Zee&Meer
Mol 15
4301 JC Zierikzee
tel. 0111-850661


Vertrouwd betalen

Bij ons kunt u gemakkelijk en veilig uw bestelling betalen.
De verschillende betaalmogelijkheden worden in de betaalmodule aangegeven.Verzenden

Uw bestelling wordt verzonden met Post.nl. U ontvangt automatisch een track&trace code zodra uw bestelling verzonden is. Hiermee kunt u de bestelling altijd volgen.

← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen