De leukste moederdagcadeaus

De leukste moederdagcadeaus

Zoek jij nog een leuk moederdagcadeau voor de liefste moeder of oma? Met stip op 1: deze heerlijke geurkaarsen met bijzondere tekst.

De kaarsen van MyFlame zijn gemaakt van biologische sojawas. Laten we daarmee beginnen. Want het is een mooi, duurzaam en verantwoord product. Sojawas brandt namelijk 45% langer dan parafine, geeft veel minder roetvorming en zorgt voor een betere geurverspreiding. Dat zijn de mooie achtergrondfeiten. Die ga je namelijk meteen vergeten als je deze superleuke kaarsen hebt gezien! Maar dan hebben we ze wel even vermeld!

 

 

Life doesn't come with a manual. It comes with a mom

Wat een mooi cadeau voor moeder! En hoe waar is deze tekst? Een cadeau met een bijzondere spreuk, waar weinig meer aan toe te voegen is. Want ook als je de gebruiksaanwijzing van het leven kwijt bent, is moeder er altijd om het weer te laten werken.
Deze wit glazen kaarshouder is gevuld met een sojageurkaars in de geur Fresh Cotton, waarmee het huis heerlijk ruikt naar frisse was. Een frisse pure geur van amber, citrus, lelie en jasmijn met een vleugje muskus. Een neutrale frisse geur waar iedereen van houdt.
Dit bijzondere moederdagcadeau vind je hier in onze webshop.

Oma's zijn moeders met een gouden randje

Speciaal voor oma is deze geurkaars met de geur fresh cotton. Want een oma is niet alleen een moeder, maar een moeder met een gouden randje!

Het leukste moederdagcadeau voor oma. Je vind deze hier in onze webshop.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen