Betaalmethoden

Vertrouwd

Bij ons kunt u gemakkelijk en veilig uw bestelling betalen.
De verschillende betaalmogelijkheden worden in de betaalmodule aangegeven.
U kunt hier kiezen uit de onderstaande opties:
iDEAL

Met iDEAL kunt vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is een systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankierprogramma bij een on-line aankoop.
Om gebruik te maken van iDEALhoeft u zich niet te registreren, bestanden te downlowden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank of SNS Regio Bank dan kunt u direct betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank.
Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.

 

 

PayPal of Creditcard

Bij onze webwinkel kunt u ook met uw MasterCard of VISA kaart betalen. Betalingen via de creditkaart worden afgehandeld via PayPal. Dit staat voor veilig en slim online betalen. Door samenwerking met de Nederlandse banken kunt u eenvoudig en gratis met een bank- of girorekening of creditcard betalen. PayPal is een wereldwijd internetbetaalsysteem en biedt zowel voor de klant als voor de ondernemer een goede service en veiligheid voor online betalingen.

 

Sofort Banking

SOFORT Banking is de directe betaalmethode van SOFORT AG. Met SOFORT Banking kunt u al gedurende de bestelling makkelijk een overschrijving voor het desbetreffende bedrag via uw online banking maken. Wij ontvangen real-time een bevestiging van SOFORT Banking. Sofort Banking voldoet aan de hoge veiligheidsnormen van het online banking en beschikt over een door de Duitse TUV-geteste bescherming van persoonsgegevens. U hooeft zich niet te registreren en u hebt ook geen creditcard nodig. U betaald eenvoudig, veilig en snel direct via uw online-bankrekening.


MisterCash

MisterCash is een betaalmethode voor Belgische rekeninghouders. MisterCash is een veel gebruikte manier van betalen in Belgie. Het gebruik ervan is eenvoudig, snel en vooral veilig en betrouwbaar. Met MisterCash is het mogelijk om internettransacties te verichten. 

Vooruitbetaling 

Nadat uw bestelling is afgerond ontvangt u per e-mail een bevestiging met alle noodzakelijke informatie. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, wordt de bestelling verzonden. Houdt u er rekening mee dat een overschrijving in de regel ca. 2-3 werkdagen duurt. 
Hier vindt u onze bankgegevens;

Dolphins VOF
Brouwershaven
SNS bank NL19SNSB0873751663

Voor klanten die een betaling uit het buitenland doen hebben wij aanvullende informatie:

IBAN code -NL19SNSB0873751663
BIC code - SNSBNL2A

← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen