Het laatste nieuws van Zee&Meer en Dolphins

2018: Het jaar van het paard

2018: Het jaar van het paard Volgens de Chinese jaartelling is 2018 het jaar van de hond, maar in Zeeland kunnen we zonder twijfel spreken van het jaar van het paard. Nog niet eerder werden zoveel verschillende zeepaardjes op verschillende locaties en gedurende een lange periode gezien.
Van april tot en met december waren er bij de Zeelandbrug zeepaardjes te vinden en al snel kwamen ook van andere duikplaatsen in de Oosterschelde meldingen van zeepaardjes. Sommige zeepaardjes bleven langere tijd op een duidelijk herkenbare plaats zitten, waardoor ze een ware attractie werden.

Zeepaard mania

Zeepaard mania Na de jaarlijkse sepiakoorts in mei, is er een tweede periode ontstaan waarin duikers zich raar gaan gedragen. Vanaf half augustus tot eind september is het zover: de zeepaard mania.

Winterse zeepaardjes

Winterse zeepaardjes Jaarlijks zijn er meldingen van zeepaardjes in de Oosterschelde. Meestal is dit in de loop van de zomer, vaak in juli, augustus en soms nog september. Dit jaar blijken de zeepaardjes echter langer te blijven.

← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen