Verliefd

Verliefd

Wij zijn verliefd! Op deze leuke kwalletjes van zeeëgels en luchtplantjes!

Deze 'Jellyfish' zijn handgemaakt van zeeëgels en luchtplantjes. De zeeëgels worden speciaal gekweekt (en dus niet zo maar uit zee gevist) en zijn er in verschillende kleuren en maten. Omdat het een natuurproduct is, zijn ze net allemaal anders. En dat is natuurlijk precies waar wij van houden.

Heb je geen groene vingers? Geen probleem!
De naam van de plantjes geeft het al aan: ze leven van de lucht! Ze vinden het wel heel fijn als je ze 1x per week even nat sproeit. De echte naam van de luchtplantjes is Tillandsia Usneoides, of Spaans mos, maar dat mag je meteen weer vergeten.

De roze, groene en witte zeeëgels zijn 4 tot 5 cm groot, de grote versie en de spoetnik zijn 7 tot 10 cm in doorsnede. Deze jellyfish zijn leuk als enkele blikvanger, maar ook erg leuk in een combinatie van meerdere stuks. Aan een tak voor het raam, aan een plankje of gordijnroede, in een hoek van de kamer aan het plafond (ze wegen namelijk vrijwel niets, dus met een simpel plakhaakje maak je ze overal aan vast) of naast de badkamerspiegel (onze tip voor mensen die echt alle planten dood kunnen laten gaan: hang deze in de badkamer. Door het vocht van de douche hoef je ze zelfs niet nat te spuiten en zijn deze jellyfish ook helemaal gelukkig bij jou in huis.)

Kom je deze gezellige zeeëgels bekijken in de winkel?

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen