Nieuw: geurkaarsen, zeep en geurstokjes van MyFlame

Nieuw: geurkaarsen, zeep en geurstokjes van MyFlame

Soms worden we zelf heel blij van iets nieuws in onze collectie. En de artikelen van MyFlame zijn daar absoluut een voorbeeld van! Niet alleen ruiken de geurkaarsen, huisparfums en zeep heerlijk, het is ook duurzaam en de verpakkingen zijn fantastisch. Een echte blijmaker!

Hebbuh!

De eerste keer dat we de producten van MyFlame zagen, dachten we maar één ding: "Hebbuh!!!!"
Maar wat kies je dan? Want er is een enorme variatie in geuren, kleuren en mooie teksten. De geuren Fresh Cotton en Botanical Bamboo waren onze favoriet, vooral dat je vooral deze frisse, vriendelijke geuren tegen komt in onze winkel.

 

Duurzaam

De geurkaarsen zijn gemaakt van biologische sojawas, dat niet alleen 45% langer brandt dan reguliere kaarsen, maar ook geen roet uitstoot en geur beter verspreidt. De grotere kaarsen hebben een woodwick, een houten lont die voor een mooie verbranding zorgt. Uiteraard komt dit hout uit duurzame bosbouw.

 

En dan de teksten op de kaarshouders en geurstokjes... Van een lief bedankje tot een hart onder de riem, van een grappige tekst tot een bijzondere boodschap. 

 

Een soja geurkaars is altijd een goed cadeau, zoek je favoriete kleur, geur en tekst uit! 

 

 

Confetti handzeep

En wat dacht van je van de confetti handzeep? Natuurlijk ook voorzien van grappige teksten, zoals 'Spread love not germs' of 'make bubbles like champagne'. Schud twee confettiblaadjes op je hand en wrijf in je handen met water. De confetti lost op als andere zeep en zorgt voor schone en zachte handen. Dit maakt handen wassen leuk! Kinderen zijn er gek op.

 

Wij worden hier echt blij van! Jij ook?

De producten van MyFlame zijn in onze winkels en webshop verkrijgbaar.

 

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen