Nieuw! De snorkelmaskers van Ocean Reef!

Nieuw! De snorkelmaskers van Ocean Reef!

Nieuw in onze collectie: de snorkelmaskers van Ocean Reef. Deze Italiaanse fabrikant ontwikkelde het oorspronkelijke snorkelmasker en heeft nu een perfect snorkelmasker in iedere maat en voor ieder budget.

 

Ocean Reef heeft jarenlange ervaring met het fabriceren van volgelaatsmaskers voor duikers en zag als eerste hierin ook de voordelen voor het snorkelen.
Hoewel dit voor vooral duikers en sportieve snorkelaars een heel vreemd idee was, is het snorkelmasker inmiddels niet meer weg te denken uit de snorkelsport!

Het grote voordeel van een snorkelmasker is dat je zowel door je mond als neus kunt ademhalen en de kans op water in je mond of neus veel kleiner is. Snorkelen is dus nog nooit zo makkelijk geweest en een snorkelmasker maakt de onderwaterwereld toegankelijk voor een veel grotere groep.

 

foto: René WeteringsFoto: René Weterings

 

Dat Ocean Reef geweldige snorkelmaskers maakte, was ons natuurlijk al bekend. Maar recent paste dit merk haar productlijn aan, waardoor de prijzen van de snorkelmaskers een stuk interessanter zijn geworden.

Daarom vanaf nu ook in onze collectie: de verschillende snorkelmaskers van Ocean Reef! En wij zijn maar al te blij deze top producten nu ook aan te kunnen bieden.

Er zijn drie verschillende maskers, namelijk de bekendste Aria, het all time favorite snorkelmasker, verkrijgbaar in 3 maten, de Aria Junior voor kinderen, het Uno snorkelmasker met rubber banden en de Aria QR, het nieuwe paradepaardje van Ocean Reef.

 

De verschillen tussen de snorkelmaskers

De Aria is het bekendste snorkelmasker, dat al enkele jaren als beste uit de snorkelmaskertest van Duikeninbeeld.tv komt. Het masker is comfortabel en de elastische banden zijn makkelijk aan te passen aan de gewenste maat. Dit masker is verkrijgbaar in drie maten, de S/M, M/L en L/XL.
Het Aria snorkelmasker wordt geleverd in een handig transporttasje.

 

Het Uno snorkelmasker heeft dezelfde specificaties als de Aria, maar is voorzien van rubber banden om het masker goed op zijn plaats te houden. De Uno wordt geleverd in een een doosje. De Uno is verkrijgbaar in twee maten, de S/M en de L/XL.

 

snorkelmasker Ocean reef Uno

 

De Aria QR is het nieuwe paradepaardje van Ocean Reef. Gebaseerd op de Aria, maar de elastische banden zijn voorzien van snelsluitingen die mee kunnen draaien, waardoor de banden nog makkelijker te bedienen en aan te passen zijn. Bovendien is het uitlaatventiel iets meer naar beneden geplaatst, wat het nog eenvoudiger maakt om eventueel water uit het masker te verwijderen.
De Aria QR wordt geleverd in een handig transporttasje en een houder voor het bevestigen van een Action Camera op de snorkel wordt standaard meegeleverd.

snorkelmasker Aria QR blauw

 

De Aria Junior is een snorkelmasker speciaal voor kinderen. Dezelfde topkwaliteit en specificaties als de Aria, maar dan in een kindermaat. Om het nog leuker te maken voor de kids, wordt er een uitgebreide stickerset meegeleverd waarmee ze hun snorkelmasker helemaal kunnen personaliseren.

 

snorkelmasker Aria kind

 

Heeft u vragen over een snorkelmasker?

Neem gerust contact met ons op! Dit kan via de email of tijdens openingstijden telefonisch op 0111-695105. We staan u graag te woord!
Natuurlijk bent u ook van harte welkom op het duikcentrum in Brouwershaven, waar we u graag de verschillende mogelijkheden laten zien.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen