Het beste kado voor een duiker

Het beste kado voor een duiker

Zoek je een origineel cadeau voor een duiker nu de decembermaand er weer aan komt? Wij zetten de leukste kado's voor duikers voor je op een rijtje. Je kunt deze link natuurlijk ook gewoon doorsturen naar Sinterklaas of de kerstman!

 

Breek je niet alleen je hoofd op de gedichten, maar begint het probleem al bij een origineel cadeau?
Speciaal voor een duiker of snorkelaar maakten wij een lijst met bijzondere kado's waar je hem of haar zeker blij mee maakt.

 

Zoek je een cadeau voor de duiker die alles al heeft?
Dan is een kabelbeestje bijvoorbeeld een heel geschikt cadeau! Ontzettend functioneel, grappig, duikgerelateerd en waarschijnlijk nog niet in de collectie! Je kunt kiezen uit een orca, walvishaai, haai of nemovisje!

 

Zoek je een iets serieuzer, maar bruikbaar cadeau? Deze beker met duikhelm en vis is een succes. Uitstekende kwaliteit print, kan gewoon in de vaatwasser. 

 

Vindt je de duikplannen van deze duiker maar wat spannend? Vergroot dan zijn of haar veiligheid door een duikvlag cadeau te doen! Deze duikvlag is verkrijgbaar in twee maten.

 

De meest compacte en beste lijnensnijder doet het ook goed onder de kerstboom of in de zak van Sinterklaas dit jaar. Deze Eezycut lijnensnijder is zeer geschikt voor het doorsnijden van vislijnen onder water en kan levensreddend zijn voor duikers. 

 

Heb je nog  meer ideeën nodig?
In onze webshop maakten we een speciale categorie aan met de leukste kado's voor duikers. Van duikgidsen tot speciale hangers voor duikpakken, sleutelhangers en duiklampen, je vindt deze lijst hier!

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen