Een tweede leven

Een tweede leven

De sojakaarsen van MyFlame zien er fantastisch uit en ruiken heerlijk. Maar wist je dat je de mooie potjes en flesjes ook als de kaarsen op zijn nog een mooi tweede leven kunt geven? Zo zijn niet alleen de kaarsen duurzaam, maar de verpakkingen ook.

Zeg nou eerlijk: was je op zoek naar een geurkaars of werd je verliefd op de geweldige tekst of kleur van de kaarshouder? Wij geven het toe: we wisten al dat we deze sojakaarsen in onze winkel wilden verkopen toen we de verpakking zagen. Dat de geurkaarsen nog heerlijk ruiken en duurzaam zijn, was natuurlijk helemaal mooi. Maar die kleurtjes en die teksten... Die doen het hem! Zo leuk als cadeau, bedankje of een oppepper voor jezelf.

Gelukkig branden deze sojakaarsen veel langer dan een normale kaars. Maar ook dan komt er dat vervelende moment: hij is echt op... Gelukkig kun je de kaarshouders heel makkelijk schoon maken met heet water en zeep. De sojawas laat zich makkelijk verwijderen, in tegenstelling tot regulier kaarsvet. Je kunt de glazen kaarshouders zelfs in de vaatwasser zetten. Haal dan wel eerst de metalen lont uit de kaarshouder, dat vind je vaatwasser wel fijn.

 

De schone kaarshouders kun je gebruiken als drinkglas, om andere kaarsjes in te zetten, als verzamelbakjes voor kleine schatten of juist prulletjes. De leuke flesjes van de lucifers of handzeep kun je natuurlijk zelf weer vullen, maar denk bijvoorbeeld ook eens aan een vulling van wattenstaafjes voor in de badkamer. Of als minivaasje met wat kleine bloemetjes of droogbloemen.

 

En dan die leuke wijnglazen met een sojakaars erin. Ik geloof niet dat je een tip nodig hebt voor het hergebruik van die glazen toch?

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen