De leukste cadeaus voor moeder

De leukste cadeaus voor moeder

Het is weer bijna zover: de dag om de liefste moeders in het zonnetje te zetten! Zondag 9 mei is het moederdag.
We maakten een lijstje cadeau ideeën voor de leukste moederdagcadeaus. Welke is jouw favoriet?

 

Zet jij je moeder de hele dag in het zonnetje? Breng je ontbijt op bed? Of ga je op de koffie met een leuk cadeau? Er zijn natuurlijk heel  veel manier om de liefste moeder te laten weten dat je blij met haar bent. 

Ben je op zoek naar een leuk moederdag cadeau? Wij stelden een lijstje met leuke moederdagcadeaus voor je samen.

 

Hart Lillou

Hart Lilou

Hart Lillou is een houten hart met een mooie afwerking. Verkrijgbaar in vier varianten: wit en groen met de zijkant in naturel hout, of naturel hout met een zilveren rand en een witte of zachtgroene zijkant. Dit mooie hart van mangohout kost € 3,99.

 

Yoga dames

Yoga dames

 

Is je moeder een fan van yoga? Of vind je juist dat ze daar eens mee zou moeten beginnen? Dan zijn deze leuke yoga dames een uitstekend cadeau! De dames zijn verkrijgbaar in drie verschillende houdingen en kosten €9,99 per stuk.

 

Hangend hart Amelia

Dit handgemaakte hart van drijfhout is voorzien van een stevig touwtje om het aan op te hangen. Leuk aan de muur of aan de voordeur! Houten hart Amelia kost €22,50.
De bundel droogbloemen is zo gemaakt dat je deze zowel op zichzelf neer kunt zetten, als in een vaas. De bundel droogbloemen is naturelkleurig en kost €17,50.

 

Gietijzeren vogels

Deze gietijzer vogels passen in ieder interieur! Of het nu industrieel of klassiek is, deze vogels zijn een leuke decoratie in de kast, op de vensterbank of op tafel.  De vogels zijn er in twee varianten en kosten €9,99 p.st. Het houten schaaltje is schaal Jylling, € 6,99. Deze is ook in een grotere maat verkrijgbaar.

 

Bekers Feel Good

Deze leuke bekers zijn een ideaal moederdagcadeau, want bekers zijn altijd goed. En zeker als ze zo'n leuke tekst en een subtiel hartje aan de binnenkant hebben. De grijze heeft als tekst Feel Good, de zandkleurige heeft als tekst Enjoy Today. Zowel leuk als set van twee verschillende, als alles in dezelfde kleur. Aan de binnenkant staat een klein hartje in dezelfde kleur als de buitenkant van de beker. En dat hartje komt net boven de koffie uit, zodat je moeder bij elke slok ziet dat je haar de liefste vindt.
Beker Amber kost €4,99 per stuk.

 

Buddha

Deze buddha's zijn gemaakt van terra cotta en daardoor zowel geschikt voor in huis als voor in de tuin. Deze buddha is verkrijgbaar in twee maten, 21 cm (€8,99) en 30 cm (€12,99). Het schattige waxinelichtje is er ook in lichtblauw en kost €3,50

 

Tapas set

Gek op snacks en tapas? Dan is dit een cadeau voor jouw moeder. Dit leuke tapas schaaltje van keramiek staat op een houten onderbordje in de vorm van een vis en wordt geleverd met tapas prikkers die ook weer voorzien zijn van een visje. Een leuk cadeau voor slechts € 9,99.

 

Kaarsen With Love

Deze waxkaarsen zitten een een keramiek potje dat voorzien is van een houten deksel. Door de speciale wax waar de kaarsen van gemaakt zijn branden de lang en mooi. En het potje met opschrift 'With Love' of 'Happy with you'is natuurlijk erg leuk voor moederdag. Deze waxkaars Lovina is € 12,99.

 

Hart mangohout

Deze harten van mangohout zijn een mooie decoratie voor muren, deuren en kasten. Verkrijgbaar in twee maten, voor € 4,50 en €6,99. Een hart is natuurlijk het perfecte moederdagcadeau.

 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen