Zonder sjaal, is je nek zo kaal!

Zonder sjaal, is je nek zo kaal!

Nieuw! Niet alleen zijn de populaire sjaals van Lot83 nu ook online te bestellen, er is ook een nieuwe versie!

We kunnen maar één ding direct duidelijk maken: wij zijn fan. Fan van de sjaals van Lot83. De heerlijke driehoeksjaals in schitterende kleuren, die dankzij de leren lusjes zo goed blijven zitten.

Misschien zag je ze afgelopen najaar al in de winkel in Zierikzee: de warme, grof gebreide sjaals en de zachte, fijn gebreide versie in allerlei kleuren. En dan zag je ze niet alleen op tafel en op de paspoppen, maar ook bij de verkoopsters. Want wij zijn er gek op. Van de grof gebreide sjaals Lot of Bo voor bij een jas of dikke trui en van sjaal Fien die werkelijk overal bij kan. 

En nu we het voorjaar toch wel in onze bol krijgen, hebben we goed nieuws: sjaals Lot en Fien krijgen een zusje! Zomersjaal Puk! 

 

Zomersjaal Puk is gemaakt van 100% viscose en draagt daardoor ook heerlijk op warmere dagen. Nog steeds als royale driehoeksjaal uitgevoerd van maar liefst 90x200 cm. En natuurlijk in heel veel verschillende kleuren. Van naturel zandkleur, naar altijd goed navyblauw en rood, tot de nieuwste trendkleuren voor deze zomer! 

Er is wel een nadeel aan al die kleuren... Welke moet je nu kiezen???

 

Op veler verzoek zijn de sjaals van Lot83 nu ook online te bestellen bij ons. Winkelen kan op afspraak, afhalen kan ook, maar online bestellen en verzenden is ook geen enkel probleem!

Dus kies jouw favoriete kleur en je bent klaar voor een mooi voorjaar! Want ook in het voorjaar, is zonder sjaal je nek zo kaal.

 

Alle sjaals van Lot83 vind je hier!

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen