Druppeltjes zomer

Druppeltjes zomer

De deuren van de winkel zijn helaas even gesloten, maar dat betekent natuurlijk niet dat we stil zitten. Want langzaam aan druppelt de nieuwe collectie al binnen!

En daar worden wij blij van! Heerlijk al die nieuwe artikelen, vrolijke kleuren en mooie materialen. Iedere levering is een beetje zomer dat binnen druppelt. En van iedere druppel worden wij blijer!

 

Zo komt er al prachtig houtwerk binnen, zoals deze mooie vuurtorens. De driftwood-look is weer helemaal in en ontzettend populair. Verder zie je erg veel naturelkleuren en natuurlijke materialen in het interieur voor komend voorjaar en zomer. Dat geeft een heerlijk rustig en fris beeld.

Qua kleding biedt Tranquillo dit jaar prachtige blauwtinten, aangevuld met rood en mango. Icepeak heeft voor dames een stoere kleur oudroze in mooie vesten en jassen van de bekende kwaliteit. Voor de heren is navyblauw nog altijd favoriet, maar in heel nieuwe modellen en prints. De sportieve vesten van Icepeak zijn voor heren overal draagbaar, als vest en als tussenjas en zowel in combinatie met sportieve kleding als met nettere kleding.

Natuurlijk zijn er nog veel meer merken en kleuren komend seizoen. Maar we verklappen nog niet alles!

We hopen dat we snel weer open mogen om de nieuwe collectie met jullie te delen. Tot dan is een deel van onze collectie verkrijgbaar in de webshop.

 

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen