Dolphins en Zee&Meer

Dolphins en Zee&Meer

Een nieuwe webshop voor de winkels Zee&Meer en Dolphins, de leukste winkels in Zeeland! Met webshop voor de populairste artikelen en cadeaus.

Op veler verzoek is het nu zo ver: er is een webshop met de artikelen van Zee&Meer! Natuurlijk niet met ALLE artikelen, dan zouden we namelijk in september nog artikelen aan het invoeren zijn in de webshop, zoveel zijn het er. Maar we hebben een selectie gemaakt uit de meest bijzondere en populaire producten uit onze winkels.

En we zeggen niet voor niets 'winkels'. Naast Zee&Meer in Zierikzee, voert namelijk ook Dolphins in Brouwershaven grotendeels dezelfde collectie! Is je favoriete artikel of jouw maat op in de ene winkel, kan het team altijd even voor je kijken of het in de andere winkel op voorraad is. We laten het dan over komen zodat je het de volgende dag op kunt halen, of je kunt er zelf voor naar het andere filiaal (het is namelijk maar 14 km!) Dat is dus handig!

En natuurlijk kun je ook in onze webshop bestellen. Mis je een bepaald artikel in onze webshop? Stuur ons dan gerust een berichtje. We kunnen het toevoegen aan de webshop of het naar je verzenden.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen