Duikgids Curaçao (Nederlandse editie)

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen

Duikgids Curaçao

Deze duikgids is geschikt voor beginnende en gevorderde duikers en snorkelaars.

Het mooie en gezellige eiland Curaçao in de Caribische Zee heeft 85 duikplaatsen. Een deel hiervan is vanaf de kant bereikbaar, een ander deel alleen per boot. 

In deze gids worden de 85 duikplaatsen beschreven die het eiland te bieden heeft.
Bij iedere duikplaats staat vermeld of deze geschikt is voor zowel duikers als snorkelaars, voor beginnende of gevorderde duikers, of er veel of weinig stroming staat en welke bijzonderheden er te zien zijn.

Wrakken, stromingsduiken, de beste plekken voor nachtduiken, de beste plekken om te snorkelen: alles staat vermeld. Inclusief onderwaterkaartjes met duidelijke herkenningspunten voor iedere duikplaatsen, schitterend beeldmateriaal van internationale fotografen en aanvullende informatie over het bijzondere onderwaterleven rond dit mooie eiland, zoals zeepaardjes, dolfijnen, schildpadden etc.

Met deze duikgids heeft u alle informatie in handen om uw duik- of snorkelvakantie optimaal voor te bereiden en om met de schitterende foto's alvast in de sfeer van het Caribische eiland te komen!

De 260 fullcolor pagina's bieden een uitstekende indruk van het duiken rond Curaçao.

ISBN :978-90-818754-5-5

Auteur: Marloes Otten
 

 

| Martijn 22-11-2019 11:20

Goede verpakking en snel geleverd!

| Sanne Hermans 22-07-2019 17:45

Binnen 24 uur in huis, dank je wel. Onze vakantievoorbereiding kan beginnen,

| Kersten L 30-06-2018 10:50

Wij hebben deze gids gebruikt om mee te snorkelen en dat was een groot succes. Handige routebeschrijvingen en goed uit de telst op te maken of het leuk is om te snorkelen. Aanrader!

| Liam 05-06-2018 08:37

Echt een superboek voor onze vakantie geweest. Was een soort bijbel in de duikplanning. Iedere avond op zoek naar nieuwe duikplekken voor de volgende dag, steeds iets nieuws ontdekken. Geweldige plekken gevonden en mooie baaitjes gezien die we zonder de duikgids zeker niet bezocht zouden hebben. Volgend jaar gaan we naar Bonaire en dan gaat zeker de Duikgids Bonaire mee!

| Kerrie12 13-02-2018 07:59

Goed boek, duidelike info. We zouden het eerst niet meenemen vanwege het extra gewicht, maar het gaat toch in de koffer om daar ook te kunnen gebruiken.

| Dreamdiver 15-11-2017 20:22

Mijn vrouw en ik hebben dit boek gekregen van vrienden ter voorbereiding op onze twee weekse reis naar Curacao. Wij zijn echte natuurliefhebbers en wandelen, snorkelen en duiken graag. Ook op Curacao willen wij weg van de drukte op eigen gelegenheid onder en bovenwater verkenen. Met deze duikgids gaat dit prima lukken, onze eerste gedachte was dat er voor snorkelaars niet zoveel in zou staan. Vandaar dat wij ook de moeite nemen om een revieuw te geven want niets is minder waar.

Het boek is voledig en geeft goede informatie voor de snorkelaar en duiker, er staat informatie aangaande de geschiedenis en natuur in die goed wegleest en boeiend geschreven is. Met het kaartje van Curacao in de omslag kun je heel eenvoudig je weg vinden door de gids en heb je een een goed overzicht van wat snorkel en wat duiklaocaties zijn. Wij dachten dat hier geen verschil in was maar dat is inmiddels wel duidelijk. Ook is er een top tien opgenomen voor de snorkelaars en wordt Klein Curacao mooi omschreven, met prachtige foto´s. Voor de duiker is de informatie heel volledig en met een onderwaterkaartje heb je een idee van hoe de duiklocatie er zo ongeveer uitziet. Wij wisten niet dat Curacao zoveel te bieden had en kijken ernaar uit om het te ondekken.

Wij vinden het een mooi boek welke zeker de koffer in gaat en veel gebruikt zal gaan worden.

Het formaat van het boek is prima en de ringband is practisch in gebruik. Het is een veel mooier boek dan de foto van alleen de cover doet vermoeden.

| Stefanie 11-10-2017 22:41

Zeer duidelijke beschrijvingen + nuttige extra info. Vele boeken lees je op voorhand een keer door en je haalt er het interessantste uit. Maar dit is eerder een boek om ter plaatse bij te hebben. Als je op voorhand fanatiek wil plannen lukt dat ook uitstekend met dit boek.

| Mette 21-09-2017 11:34

De Duikgids Zeeland kenden we al en zijn we erg blij mee, dus voor onze vakantie deze duikgids voor Curaçao besteld.
Zelfde van opzet, heel duidelijk, fijne routebeschrijvingen. Echt een meerwaarde bij het plannen van de vakantie en de duiken.

5 sterren op basis van 8 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen