Pakket Duikgids Zeeland

Beschikbaarheid: Op voorraad

 

Pakket Duikgids Zeeland

Het Pakket bestaat uit de Duikgids Zeeland (Nederlandse editie) + Determinatiekaart Zeeland (Français)Duikgids Zeeland (Nederlandse editie)

In de uitgebreide Duikgids Zeeland, vindt u alle duikplaatsen van Zeeland terug.
93 Duikplaatsen, verdeeld over de verschillende Zeeuwse wateren, duidelijk beschreven met bijzondere foto´s en duidelijke onderwaterkaarten. Zodat u alle benodigde informatie heeft om van uw Zeelandduiken een geweldige ervaring te maken.
De 262 fullcolor pagina's geven u een schitterend beeld van het duiken in de Zeeuwse Delta, de diverse duikplaatsen en het onderwaterleven.
Tevens worden er een aantal bijzondere soorten onderwaterleven verder uitgediept, zodat deze gids een naslagwerk vormt voor zowel beginnende als gevorderde duikers.

Auteur: Marloes Otten
ISBN: 978-90-818754-2-4 


Determinatiekaart Flora & Fauna Zeeland (Français)

 

Een fraai gedrukte gelamineerde kaart met prachtige foto’s van het meest voorkomende onderwaterleven. Zeer geschikt om het diverse onderwaterleven van Zeeland te determineren. De gevouwen kaart heeft het formaat van de duikgids en past in de meeste logboeken.
Het is in een waaier van vijf pagina’s gevouwen en bevat 80 perfecte onderwaterbeelden. Vissen, geleedpotigen, stekelhuidigen, neteldieren, weekdieren, sponzen en andere flora en fauna met de Franse soortnamen.

Een must have voor duikers en snorkelaars in de Zeeuwse wateren.

 

 

 

Duikgids Zeeland: Formaat 24 cm x 15 cm , 266 pagina´s in een praktische ringband, incl. plattegrond van Zeeland 24 cm x 29 cm
Determinatiekaart: Formaat opgevouwen: 24 cm x 15 cm, formaat opengevouwen 24 cm x 75 cm
| Esmee 08-11-2017 14:16

Keurig verpakt. Snel geleverd. Geen grote doos voor een klein pakketje. Levering met brievenbuspost.

5 sterren op basis van 1 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen