Pakket duikgids Curaçao

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen

 

Pakket duikgids Curaçao + determinatiekaart Caribisch Gebied


Deze duikgids is geschikt voor beginnende en gevorderde duikers en snorkelaars.

Het mooie en gezellige eiland Curaçao in de Caribische Zee heeft 85 duikplaatsen. Een deel hiervan is vanaf de kant bereikbaar, een ander deel alleen per boot. 

In deze gids worden de 85 duikplaatsen beschreven die het eiland te bieden heeft.
Bij iedere duikplaats staat vermeld of deze geschikt is voor zowel duikers als snorkelaars, voor beginnende of gevorderde duikers, of er veel of weinig stroming staat en welke bijzonderheden er te zien zijn.

Wrakken, stromingsduiken, de beste plekken voor nachtduiken, de beste plekken om te snorkelen: alles staat vermeld. Inclusief onderwaterkaartjes met duidelijke herkenningspunten voor iedere duikplaatsen, schitterend beeldmateriaal van internationale fotografen en aanvullende informatie over het bijzondere onderwaterleven rond dit mooie eiland, zoals zeepaardjes, dolfijnen, schildpadden etc.

Met deze duikgids heeft u alle informatie in handen om uw duik- of snorkelvakantie optimaal voor te bereiden en om met de schitterende foto's alvast in de sfeer van het Caribische eiland te komen!

De 260 fullcolor pagina's bieden een uitstekende indruk van het duiken rond Curaçao.

ISBN :978-90-818754-5-5

Auteur: Marloes Otten

 

Determinatiekaart Caribisch gebied

Een fraai gedrukte gelamineerde kaart met prachtige foto’s van het meest voorkomende onderwaterleven in het Caribisch gebied. Zeer geschikt om het diverse onderwaterleven van het Caribisch gebied te determineren. De gevouwen kaart past in de meeste logboeken. Het is in een waaier van vijf pagina’s gevouwen en bevat 80 perfecte onderwaterfoto’s van koralen, sponzen, vissen, geleedpotigen en andere flora en fauna met de Nederlandse soortnamen.

Deze determinatiekaart identificeert voor u het meest voorkomende onderwaterleven in het Caribisch Gebied. Vissen, koralen, sponzen, zoogdieren. Aan de hand van duidelijke foto's kunt u eenvoudig de namen opzoeken van wat u gezien heeft!


 

| Kater79 30-11-2017 07:57

Superleuk om alvast de vakantie voor te bereiden. We zijn vast een lijst aan het maken van duikplaatsen waar we zeker naar toe willen.
En de determinatiekaart is echt duidelijk. Leukd at het niet alleen de vissen zijn, maar ook de koralen en andere dieren. We zijn ons huiswerk vast aan het maken.

| R 25-10-2017 14:28

Snelle service. Goed verpakt. Voldoet aan verwachtingen. Mooi boek met veel duik informatie.

5 sterren op basis van 2 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen