Ocean Reef snorkelmasker Uno

€49,00 €39,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen

Ocean Reef snorkelmasker Uno

Ocean Reef is de oorspronkelijke bedenker van het populaire snorkelmasker. Gebaseerd op hun jarenlange ervaring met volgelaatsmaskers voor duikers, ontwikkelden ze het snorkelmasker.

Het Ocean Reef snorkelmasker Uno biedt een eenvoudige manier om te snorkelen. Je hebt geen last meer van water in je masker of een beslagen glas. Het Uno snorkelmasker biedt een groot zichtbereik. Geen angst meer voor water in de mond of de neus, maar puur genieten van wat zich onderwater afspeelt. 

Naast de voordelen dat je gewoon door je neus kan blijven ademen en dat het snorkelmasker niet beslaat, biedt het nog veel meer. De snorkel is voorzien van een dry top, zodat er geen water in je snorkel komt als je onderwater gaat. Het ontwerp zorgt ervoor dat je een 180 graden gezichtsveld hebt. Geen last meer van je kaak of het doorbijten van je bitje. Gewoon ontspannen ademhalen door je neus en volop genieten van het snorkelen. 

Het Uno snorkelmasker is voorzien van rubber banden die het masker stevig op zijn plaats houden en op maat in te stellen zijn.
Deze rubber banden zijn het grootste verschil met een van de andere snorkelmaskers van Ocean Reef, het Ocean reef Aria snorkelmasker, dat elastische banden heeft.

 

Testresultaten

In de snorkelmaskertest van Duikeninbeeld kwam het testteam in 2018 tot de volgende conclusie over het Ocean reef snorkelmasker Uno:
"Een goed masker: het zicht is goed, het draagcomfort is prima, ademen gaat makkelijk, het waterloosventiel werkt zoals het hoort, en het masker beslaat niet. Kortom: een prima masker."

 

Maatindicatie

Over het algemeen is de S/M geschikt voor dames en jongere jeugd. De maat L/XL is over het algemeen geschikt voor mannen. 
Voor een goede maatindicatie meet je de afstand van de brug  van de neus tot de onderzijde van de kin. Is deze afstand tussen de 10 en 11,5 cm, kies dan voor maat S/M. Is de afstand groter dan 11,5 cm, kies dan voor maat L/XL.

 

 

| Bram 30-06-2019 16:35

Prettig masker, zit goed. Ik heb er al veel plezier van gehad afgelopen dagen. Hij was bedoeld voor op vakantie, maar met deze warmte ben ik er gewoon de plas bij ons vlakbij mee in gesprongen. Bleek nog leuk om te zien ook, nooit geweten.

| Frederik vA 24-02-2019 13:48

Masker sluit heel goed aan en beslaat niet. Wordt geleverd in een doosje. Doet wat het moet doen en is makkelijk in gebruik.

5 sterren op basis van 2 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen