Zwemvliezen

Met zwemvliezen van GoDolphins wordt snorkelen of duiken nog leuker. Beweeg soepel door het water en ga voor een extra duwtje in de rug. Wat voor materiaal u ook zoekt of wat uw schoenmaat ook is, dankzij de snorkelvinnen worden uw krachten gespaard zodat u nóg langer van het leven onder water kunt genieten.

Bekijk onze aanbiedingen

Zwemvliezen of snorkelvinnen: welke moet u nemen?

Hoewel zwemvliezen en snorkelvinnen van naam verschillen, gaat het in dit geval nagenoeg om hetzelfde. Zo zijn alle duikvinnen geschikt om ook mee te snorkelen. Andersom kan het voorkomen dat snorkelvinnen niet helemaal geschikt zijn om mee te duiken, omdat ze te licht of te kort zijn. Onze professionals helpen u graag met het kiezen van de juiste vinnen voor een optimale onderwaterbeleving. Alles om ervoor dat zorgen dat u zorgeloos kunt genieten van de pracht en praal die zich onder water afspeelt.

 

Zwemmen met het grootste gemak

Dankzij zwemvliezen of snorkelvinnen spaart u krachten, waardoor u minder snel moe wordt. Naast dat u sneller bent en meer energie overhoudt, is er ook aan de reizende watersporter gedacht. Zo zijn veel van onze vinnen licht van gewicht, waardoor u deze makkelijk op vakantie kunt meenemen. Het materiaal is daarnaast erg flexibel, wat zorgt voor een comfortabel gevoel.

 

Spaar uw krachten om langer onder wat te genieten

Schaf de beste zwemvliezen of snorkelvinnen aan en maak het uzelf gemakkelijk. Van kindermaten tot aan extra grote maten: wij hebben het materiaal waar u naar op zoek bent. Neem daarom een kijkje in onze webshop of kom langs in onze winkel in Brouwershaven. Bel voor vragen naar 0111-695105. Trek eropuit en start met verkennen!

← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen