Snorkelmasker

 

Snorkelmasker Easybreath

Door het unieke ontwerp van het snorkelmasker Easybreath heeft u een zichtveld van 180 graden en is ademen onder water net zo eenvoudig als dat het bovenwater is. Ademen doet u gewoon via uw mond én uw neus. Dankzij de lange snorkelpijp ligt de top van uw snorkel hoger boven de wateroppervlakte. Daarnaast is de snorkel ook nog eens beveiligd tegen golfslag door middel van een Dry-Top technologie. Loopt er toch wat water naar binnen? Geen paniek! Dankzij het ingenieuze ontwerp gaat dit via de ventielen aan de onderzijde er eenvoudig weer uit.

Bekijk onze aanbiedingen

Een intense beleving dankzij snorkelmasker Easybreath

GoDolphins heeft dankzij het ruime assortiment altijd het Easybreath snorkelmasker dat aansluit bij de vorm van uw gezicht. Omdat het masker perfect aansluit, zal er geen water in het snorkelmasker lopen. Over het algemeen is de maat S/M geschikt voor dames en de jongere jeugd. De maat L/XL sluit in de meeste gevallen beter aan bij mannen en jongvolwassenen. Voor kinderen is er zelfs een speciaal kindermodel.

 

Weet waar u op moet letten wanneer u een snorkelmasker aanschaft

Er zijn veel verschillende snorkelmaskers op de markt. Omdat daar veel kwaliteits- en prijsverschil in zit, hebben we een blog geschreven om uit te leggen waar u op moet letten. Uit een onafhankelijke test van duikwebsite Duikeninbeeld.tv is gebleken dat het zowel het Atlantis snorkelmasker als het Seac Unica snorkelmasker een goede koop is als u op zoek bent naar een snorkelmasker.

 

Een ultieme beleving onder water

Eenvoudig ademen, nooit meer water inslikken en een ruimtelijk gezichtsveld. Een snorkelmasker Easybreath zorgt voor een volledige beleving onder water. Maak snorkelen nog comfortabeler en kom langs in onze winkel in Brouwershaven of bestel een snorkelmasker Easybreath eenvoudig online. Heeft u vragen over het materiaal, onze openingstijden of over verzendingen? Kijk dan op onze website of bel naar 0111-695105.

← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen