Snorkel vinnen kids

 

Snorkelvinnen voor kinderen

Met zwemvliezen of snorkelvinnen aan, bewegen kinderen zich makkelijker voort in het water. Er hoeft tenslotte minder bewogen en minder kracht gezet te worden. Door het oppervlak van de vinnen, liggen ze stabieler in het water en kunnen ze rustiger drijven. GoDolphins heeft dankzij een ruim aanbod precies de maat snorkelvinnen of zwemvliezen die bij kinderen aansluiten.

Bekijk onze aanbiedingen

Zwemvliezen of snorkelvinnen voor kinderen? Laat u vakkundig adviseren

Zwemvliezen en snorkelvinnen zijn taalkundig verschillend, maar in de praktijk nagenoeg hetzelfde. Zo zijn zwemvliezen ook te gebruiken om mee te snorkelen. Andersom kan het echter voorkomen dat snorkelvinnen voor kinderen niet helemaal geschikt zijn om mee te duiken. Dit kan komen omdat de vinnen te kort of te licht zijn, al zal dit bij verschil kinderen minder uitmaken dan bij volwassen. Onze professionals weten u precies te vertellen welke vinnen uw kind nodig heeft, voor het beste resultaat.

 

Maak het uw kind zo aangenaam mogelijk

Snorkelvinnen of zwemvliezen maken het mogelijk om met rustige bewegingen vooruit te komen, waardoor kinderen rustiger adem kunnen halen. Daardoor raken ze veel minder snel moe. Begint uw kind net met snorkelen? Leer dan het gebruik van de combinatie met een duikmasker of snorkel en het gebruik van de vinnen apart aan. Het leren zwemmen met vinnen is voor de meeste kinderen eenvoudig en biedt veel plezier, omdat er flinke snelheid gemaakt kan worden.

 

Laat uw kind kennis maken met een nieuwe wereld

Met snorkelvinnen of zwemvliezen hebben kinderen niet alleen de mogelijkheid de onderwaterwereld in zee of in een meer te verkennen, maar ook om urenlang te spelen in een zwembad. Laat ons u helpen met de zoektocht naar de perfect duikuitrusting voor uw kinderen. Bekijk onze openingstijden van onze winkel in Brouwershaven eenvoudig online of neem via 0111-695105contact met ons op als u nog vragen heeft.

← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen