Snorkelset kindermaat

 

Snorkelset voor kinderen

Met een snorkelset voor kinderen zorgt u ervoor dat kinderen zich nog beter vermaken in het water. Met een duikbril en snorkel kunnen ook de kleinsten rondkijken onder water en de onderwaterwereld ontdekken. Een dunne, flexibele shorty houdt ze warm tijdens hun avonturen. GoDolphins heeft al het materiaal, zodat uw kind kan beginnen met ontdekken van de pracht en praal onder water.

Bekijk onze aanbiedingen

Het ontdekken kan beginnen met een snorkelset voor kinderen

Kinderen kunnen nooit te vroeg beginnen met snorkelen. De rustgevende omgeving onder water heeft een kalmerende werking in vergelijk met de hectiek die zich boven zeeniveau afspeelt. Leer kleine kinderen snorkelen met een duikbril en/of snorkel met behulp van een drijver en laat uw kind op een veilige manier ontdekken. Met bijvoorbeeld een luchtbed kan een kind zich optimaal ontspannen en zich concentreren op de ademhaling, zonder zich druk te hoeven maken over het zwemmen.

 

Een oplossing als uw kind een snorkel eng vindt

Is het voor uw kind erg lastig om de snorkel in de mond vast te houden of om niet door de neus te ademen? Kijk dan ook eens bij de Easybreath snorkelmaskers, waarbij zowel door de mond als de neus geademd kan worden. Dat maakt het snorkelen een stuk eenvoudiger! Wat voor snorkelset u ook voor uw kinderen zoekt, laat uw kind spelenderwijs kennis maken met het leven onder water. Bescherm de voetjes met waterschoenen en zorg ervoor dat uw zoon of dochter lekker warm blijft met een shorty.

 

Maak uw kind enthousiast en ga de ontdekkingstocht aan

Leren ontdekken is het mooiste wat er is. Dat geldt vooral voor kinderen. Hoe mooi is het als uw kind een sprong in het diepe waagt en terechtkomt in een prachtige oase van rust? Bestel uw snorkelset voor kinderen eenvoudig online of kom langs in onze winkel in Brouwersdam. Bekijk ons openingstijden via onze website of bel 0111-695105voor meer informatie.

 

← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen