Ademautomaat voor 232 en 300 bar

Ademautomaten zijn leverbaar in DIN en internationale uitvoering. Veel duikers zien een ademautomaat als belangrijkste uitrustingsstuk qua veiligheid. 

De keuze voor een DIN of internationaal ademautomaat heeft vooral te maken met het type duikfles en de eventuele wens om met een 300 bar duikfles te gaan duiken. Wereldwijd wordt een internationale aansluiting het meest gebruikt. Wil je de mogelijkheid hebben om met een 300 bar fles te gaan duiken, heb je een din-aansluiting nodig.
Afhankelijk van het soort duiker dat je bent, kun je kiezen voor een ademautomaat met een hoge koud water bestendigheid. Duik je alleen op vakantie in warm water? Dan heb je niet specifiek een ademautomaat nodig dat de kans op bevriezing bij koud water verminderd. Het gewicht van de set kan dan wel belangrijk zijn, ivm het totale bagagegewicht in een vliegtuig.

In onze webshop vindt u ademautomaten van diverse A-merken. Deze regulators zijn allemaal van hoge kwaliteit, maar verschillen in koudwaterbestendigheid, gewicht en uiteraard prijs. Voor iedere type vindt u ook een bijpassende octopus, een reserve ademautomaat.

← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen