Duikgidsen over Zeeland, Bonaire en Curaçao.

 

Duikgids voor Zeeland, Bonaire en Curaçao

Onze duikgidsen zijn een goed hulpmiddel als u op vakantie gaat naar het Caribisch gebied of de Zeeuwse wateren wilt verkennen. Met een duikgids van GoDolphins heeft u alle informatie over uw bestemming op een duidelijk manier gebundeld. Geschreven en vormgegeven door mensen met een passie voor duiken. Daarnaast zijn ze ook nog eens leverbaar in verschillende talen.

Bekijk onze aanbiedingen

Weten waar u aan toe bent? Schaf een duikgids aan!

Een duikgids kunt u beschouwen als het navigatiesysteem onder water. In de boeken staat duidelijk omschreven op welke plekken u ideaal kunt duiken. Wilt u naar wrakken duiken, achterhalen waar de stromingen sterk zijn of waar u ideaal kunt nachtduiken? Met onze duikgidsen haalt u het beste uit uw duik. Van Zeeland tot aan Bonaire of Curaçao, met deze hulp vindt u de mooiste onderwaterroutes.

 

Ontdek het onderwaterleven

Bent u een liefhebber van het diverse leven in zee? Dan is een determinatiekaart een handig hulpmiddel voor u. Aan de hand van foto’s kunt u eenvoudig de vissen, zeeslakken of kreeften herkennen die in uw duikgebied voorkomen. Zo weet u precies wat u onder water kunt verwachten. Wilt u zowel een duikgids als een determinatiekaart aanschaffen? Dan is een van onze voordeelpakketten een aanrader voor een prachtig onderwateravontuur.

 

De bestemming die u zoekt

Wat uw wensen of voorkeuren ook zijn, dankzij een duikgids komt u altijd op de juiste locaties terecht. Waar dat ook ter wereld is. Bestel eenvoudig al uw duikbenodigdheden online of bezoek onze winkel in Brouwershaven. Bekijk de openingstijden via onze website of bel naar 0111-695105 als u nog vragen heeft.

← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen