Aanbieding! Duikgids Bonaire en Duikgids Curaçao

Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-3 werkdagen

 

Aanbieding! Duikgids Bonaire en Duikgids Curaçao

Speciale pakketprijs voor de nieuwe Duikgids Bonaire en de Duikgids Curaçao. Nu als pakket slechts € 39,95 ipv € 55,00

 

Duikgids Bonaire

Nu met 105 duikplaatsen!

Op de nummerplaten van auto’s op Bonaire staat niet voor niets “Diver’s Paradise”.
Voor kantduiken wordt Bonaire vaak de beste duikbestemming ter wereld genoemd! Het mooie en gemoedelijke eiland in de Caribische Zee heeft meer dan 100 duikplaatsen, waarvan de meeste eenvoudig vanaf de kant te bereiken zijn. Al het water rond Bonaire is een nationaal park, waardoor de onderwaternatuur uitstekend beschermd wordt.

In deze gids worden meer dan 100 duikplaatsen beschreven, zowel de gemarkeerde, als niet-gemarkeerde duikplaatsen.
Wrakken, stromingsduiken, de beste plekken voor nachtduiken, de beste plekken om te snorkelen, alles staat vermeld. Inclusief onderwaterkaartjes met duidelijke herkenningspunten voor iedere duikplaatsen, schitterend beeldmateriaal van internationale fotografen en informatie over het bijzondere onderwaterleven rond dit mooie eiland.

Deze duikgids is geschikt voor beginnende en gevorderde duikers en snorkelaars.

De 280 fullcolor pagina's bieden een uitstekende indruk van het duiken rond Bonaire.

ISBN: 978-90-825059-8-6
Auteur: Marloes Otten
Datum uitgave: november 2018

 

Duikgids Curaçao

Deze duikgids is geschikt voor beginnende en gevorderde duikers en snorkelaars.

Het mooie en gezellige eiland Curaçao in de Caribische Zee heeft 85 duikplaatsen. Een deel hiervan is vanaf de kant bereikbaar, een ander deel alleen per boot. 

In deze gids worden de 85 duikplaatsen beschreven die het eiland te bieden heeft.
Bij iedere duikplaats staat vermeld of deze geschikt is voor zowel duikers als snorkelaars, voor beginnende of gevorderde duikers, of er veel of weinig stroming staat en welke bijzonderheden er te zien zijn.

Wrakken, stromingsduiken, de beste plekken voor nachtduiken, de beste plekken om te snorkelen: alles staat vermeld. Inclusief onderwaterkaartjes met duidelijke herkenningspunten voor iedere duikplaatsen, schitterend beeldmateriaal van internationale fotografen en aanvullende informatie over het bijzondere onderwaterleven rond dit mooie eiland, zoals zeepaardjes, dolfijnen, schildpadden etc.

Met deze duikgids heeft u alle informatie in handen om uw duik- of snorkelvakantie optimaal voor te bereiden en om met de schitterende foto's alvast in de sfeer van het Caribische eiland te komen!

De 260 fullcolor pagina's bieden een uitstekende indruk van het duiken rond Curaçao.

ISBN :978-90-818754-5-5

Auteur: Marloes Otten
 

 

Duikgids Bonaire: Formaat 24 cm x 15 cm, 280 pagina´s in een praktische ringband, incl. plattegrond van Bonaire 24 cm x 29 cm
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
← Keer terug naar de backoffice      • Gratis verzenden in NL vanaf 65 euro • Veilig betalen • IDEAL • Paypal • tel. 0111-695105 Verbergen